Den hemmelige hagen

Forlag: 
Pris: 
kr 249,-
Utgivelsesår: 
2010
Innbinding: 
Innbundet
Sidetall: 
264
ISBN: 
9788275960496
Språk: 
Originalspråk: 
Oversetter: 
Torstein Bugge Høverstad
Omslagsdesigner: 
Aina Griffin

Lille, gretne Mary Lennox vokser opp i India. Der tilbringer hun dagene innendørs, kun omgitt av tjenere. Da foreldrene dør i en kolera-epidemi, blir hun sendt til sin rike onkel på Misseltwaite hovedgård i England. Det skal by på forandringer for den bortskjemte tiåringen. Ikke bare oppdager hun at det går an å behandle menneskene rundt seg med respekt; hun fatter interesse for naturen som omgir gården. Mary vokser og blir sterkere for hver dag, godt hjulpet av godhjertede Yorkshire-Martha og broren hennes. På godset er det en avstengt hage, og inne er det mange lukkede værelser, men Mary lar seg ikke avspise med forbud og halvkvedede viser. Hva befinner seg bak eføymuren? Og hvorfor hører hun lyden av et barn som gråter?

Historien om Marys utforskning av den hemmelige hagen, av årstidenes veksling, av vennskap og vekst, har beveget stadig nye generasjoner lesere.

Den hemmelige hagen er en klassiker innen barnelitteraturen. Dette er den første komplette norske utgaven av Den hemmelige hagen. Den perfekte!